Blog

6 výhod responzivních webových stránek

Často slýcháte slovo responzivní webové stránky? Ptáte se k čemu to je a proč je to důležité? Ještě stále zvažujete jestli přikročit k responzivnímu webu? Těchto šest výhody responzivity na vaší webové prezentaci Vám určitě pomůže v rozhodování

Jak weby nedělat, konkrétní příklady #1

Pojďme se podívat na konkrétní web a rozebrat si co je špatně a co by šlo lépe

Dobře míněné tipy na co si dát pozor

Máme pro Vás několik dalších tipů na co si dát pozor při tvorbě webových stránek. Další série nejčastějích chyb a problémů. 

Jak správně psát na web

Jak správně psát? V článku nejčastější chyby jsme zmínili gramatiku. Gramatické chyby jsou neprofesionální, pro mnohé odrazující. Ale správně psát není jen o gramatických chybách. Mnozí z Vás neví jak správně používat mezeru za/před čárkou, jak používat pomlčky a jiné rozdělovníky. 

Nejčastější chyby na webových stránkách

Přestože si velké množství majitelů svých webových prezentací myslí, jak skvělé mají stránky, často je skutečnost opačná. Tvůrci webů předávají svá díla s četnými chybami. Může za to i snaha zadavatele pořídit web levně a rychle, což si samo o sobě protirečí. Práce kvapná, málo platná. Dejte důraz kvalitě a budete spokojeni. Nejsou to právě webové stránky, které Vás prezentují?